Remediul uimitor pentru ejacularea precoce: exercitiile

Expertii estimeaza ca intre 30% si 70% din barbati se vor confrunta in cursul vietii lor cu ejacularea precoce. Exercitiile au un rol important in depasirea acestei stanjenitoare probleme.
Primul lucru pe care trebuie sa il realizati este ca psihicul are o mare importanta. Asta inseamna ca increderea in abilitatile voastre sexuale va avea un impact semnificativ in ceea ce priveste performanta. Practicati exercitiile propuse in acest articol, ele se adreseaza atat cauzelor fizice cat si psihologice care stau la baza ejacularii precoce.
Controlul muschilor din cadrul penisului si din jurul acestuia a fost predat si practicat de yoghini si alti practicanti mistici timp de secole. Poate ati auzit de cei ce practica Tantra, care pot avea orgasm atunci cand isi doresc si isi pot oferi placere unul altuia ore intregi. Adoptand tehnica lor poate nu veti reusi sa stapaniti la perfectiune tainele acestei arte, dar cu siguranta va veti imbunatati tehnica si controlul, reusind astfel sa depasiti problema ejacularii precoce.
Cheia orgasmului este reprezentata de muschii din cavitatea pelvina si din penis. Exercitiile Kegel sunt cunoscute in toata lumea si sunt de mare ajutor femeilor si barbatilor, dar mai putin cunoscute sunt exercitiile Kegel inversate, a caror cunoastere este la fel de importanta.
Primul pas este identificarea muschilor implicate. In timp ce urinati incercati sa va opriti jetul de urina. Pentru aceasta ati folosit mushii critici pentru exercitiile Kegel. Acum impingeti cat de tare puteti pentru a avea un jet cat mai puternic. Mushii pe care i-ati folosit acum sunt cei pentru exercitiile Kegel inversate. Va trebui sa repetati de mai multe ori pentru a avea senzatia corecta. Beti multe lichide!
Pe parcursul intregii zile puteti practica aceste exercitii, contractandu-va aceiasi muschi. Scopul este sa va antrenati ambele perechi de muschi, sa ii contractati de fiecare data cand va ganditi la ei. Exercitiile le puteti realize in masina, la birou, sau in timp ca va uitati la TV. Nimeni nu isi va da seama. Va puteti contracta muschii Kegel si Kegel inversati de 10 ori la rand. Mentineti-i asa timp de 30 secunde. Antrenati-va pana cand vor deveni mai puternici si ii veti putea contracta oricand doriti.
Contractarea acestor muschi este cheia in controlarea ejacularii si respective, eliminarea problemei ejacularii precoce. Pe masura ce va apropiati de orgasm va trebui sa experimentati, sa vedeti contractarea carui muschi va ajuta cel mai mult. Pentru unii barbati, activarea muschilor Kegel ii ajuta sa previna eliberarea spermei si opresc astfel ejaculare precoce. Pentru altii, aportul unui flux mai mare de sange in penis prin tehnica exercitiilor Kegel inversate a functiona mai bine.
Puteti experimenta si in timp ca va masturbati, pentru a va definitiva tehnica si a vedea ce tip de exercitii va sunt mai folositoare in pat. Muschii puternici pelvini sunt solutia in controlarea ejacularii precoce