Sexul si ejacularea precoce

In acest articol vom trata doua subiecte inrudite, sexul si ejacularea precoce, si masurile care se pot lua pentru a lupta impotriva acestei afectiuni. Exista un numar foarte mare de barbati care sufera de ejaculare precoce in intreaga lume, barbati care in loc sa faca ceva constructiv pentru a trece peste aceasta problema, aleg sa o ignore sau sa o accepte, fapt care ii face mult mai anxiosi, anxietate care in timp contribuie la agravarea ejacularii precoce.
Aceasta afectiune isi are radacina in mintea barbatilor, iar adevarul este ca mintea este factorul principal care contribuie la actul sexual si la aparitia ejacularii precoce. Acest lucru este foarte usor de explicat, deoarece este un simplu cerc vicios care cu greu se poate rupe fara ajutorul necesar. De fiecare data cand un barbat face sex, devine mult prea excitat si prea anxios si emotionat legat de consecinte, ajungand in final sa nu-si mai poata controla reactiile propriului corp. Aceasta anxietate, aceste emotii astfel duc la aparitia ejacularii precoce.
Ceea ce trebuie sa faca un barbat este sa-si reia controlul propriului corp. Acest sentiment este unul foarte puternic si care poate da foarte multa putere la randul sau daca este simtit si poate fi obtinut cu putin antrenament. Exista tehnici care o data folosite pot intoarce situatia ejacularii precoce cu 180 de grade, si care pot face in scurt timp aceasta afectiune sexuala o parte din trecut.
Trebuie totusi sa incepeti imediat sa vizualizati metodele necesare inlaturarii ejacularii precoce. Imginati-va ca faceti sex cu partenera dvs. Imaginati-va ca detineti controlul intregii situatii, incercati sa va lasati absorbit in intregime de acest scenariu tocmai pentru a simti cat de placut este acest sentiment de control total. Imaginati-va cat de mult va satisfaceti partenera si tot ceea ce faceti pentru a o satisface. Incercati sa simtiti cat control aveti asupra intregului ei corp. Aceasta tehnica de vizualizare ar trebui sa va ajute sa va redobanditi increderea in sine si sa elimnati acea componenta psihlogica, ce determina aparitia ejacularii precoce in viata dvs sexuuala.
Repetitia este mama invataturii, asa ca trebuie sa repetati aceasta tehnica in fiecare zi. Luati un loc undeva, inchideti ochii si imaginati-va tot cee ce am expus anterior. Acea vizualilzare trebuie sa devina in timp parte a subconstientului dvs, trebuie sa se deruleze in timpul actului sexual pentru a va convinge ca astfel fanteziile pot deveni realitate.
Astfel v-am prezentat doar una din tehnicile de combatere a ejacularii precoce, dar trebuie sa tineti minte ca totul depinde de dvs, si ca trebuie sa incercati mai multe metode pentru a vedea care este cea potrivita pentru dvs.