Tratarea ejacularii precoce in 4 pasi

In acest articol va voi dezvalui o tehnica care are puterea de a va alunga definitiv anxietatea legata de performantele dvs sexuale si de a trata ejacularea precoce. Daca o veti implementa si in viata dvs veti observa rezultate imediate.
Problema este ca majoritatea oamenilor se gandesc numai la timpul prezent, nu realizeaza ca actiunile si gandurile lor au consecinte in viitor. Tehnica pe care v-o voi descrie este menita sa va faca constienti de acest lucru. Folosind-o, veti da mai mult sens actiunilor dvs si automat veti stii si ce efect vor avea pe termen lung.
Poate suna cam deplasat dar va asigur ca avand incredere in dvs si in puterea dvs emotionala puteti invinge orice problema sau nesiguranta pe care o aveti. Iar tehnica urmatoare va ajuta sa va shimbati felul in care percepeti problemele, cum ar fi si cea a ejacularii precoce. Urmati acest ghid alcatuit din 4 pasi:
1. Ganditi-va la ceea ce va ingrijoreaza, localizati gandul care nu va da pace si va face sa va simtiti nesigur in pat, acel gand care va distruge abilitatile sexuale: “ Voi ejacula precoce, asadar nu pot face sex”.
2. Odata ce ati stabilit ceea ce va necajeste, ganditi-va cum aceasta v-a afectat viata pana in prezent. Ce oportunitati ati ratat? Cum va face sa va simtiti? Este o energie pozitiva sau negativa?
3. Acum luati acest gand si purtati-l 1 an in viitor. Apoi 2 ani. Apoi 10 ani. Imaginatti-va ce incarcatura emotionala va poate cauza ejacularea precoce. Simtiti acel regret, acea furie si acea ranchiuna.
4. Dupa acesti trei pasi intoarceti-va in prezent si realizati ca viitorul este fals asa cum il vedeti acum si ca nu trebuie sa se intample asa cum vi-l imaginati. Veti realize ca nu merita ca ejacularea precoce sa va afecteze asa mult viata, si astfel veti lua toate masurile posibile pentru a face ca aceasta afectiune sa dispara.
Printre aceste masuri veti intelege ca puteti inlatura ejacularea precoce cu ajutorul anumitor creme sau pilule, cu ajutorul variatiei pozitiilor sexuale din timpul actului sexual, pozitii care ofera o stimulare mai putin intense, cu ajutorul unor exercitii fizice, cu ajutorul unor anumite exercitii de respiratie, cu ajutorul unui consult specializat si prin intermediul multor alte metode.
Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati acesti patru pasi pentru a realiza ca ignoranta nu ajuta, ba dimpotriva. O data ce veti realiza acest lucru veti putea sa inlaturati cu usurinta ejacularea precoce din viata dvs sexuala si veti putea zambi din nou linistit.