Tehnici pentru prevenirea ejacularii precoce: cum sa rezistati mai mult in pat

Daca esti in cautare de solutii pentru ejaculare precoce care sa te ajute sa-ti depasesti frica si frustrarea cauzate de ejaculatul prematur si nesatisfacerea partenerei, afla ca nu esti singurul.
Multi barbati se confrunta cu aceasta problema sexuala si ceea ce trebuie facut este sa nu va eschivati de la rezolvarea ei. Cel mai adesea, ejaculare precoce este asociata cu barbatii tineri care, cel mai probabil, au mai putina experienta sexuala, sau o cunoastere superficiala a raspunsurilor sexuale masculine si feminine din timpul actului sexual, dar in acelasi timp, pot interveni si factori psihologici, precum anxietatea, frica sau vina. Problemele din cadrul relatiei sau anxietatea legata de performanta sunt de asemenea cauze comune ale ejacularii precoce.
Deoarece este o problema des intalnita, exista o gama larga de solutii pentru rezolvarea problemei ejacularii precoce, de la creme la terapie comportamentala. Daca nu va incanta ideea de a cere sfatul unui specialist, aflati ca exista anumite tehnici pe care le puteti pune in aplicare singur. Iata cateva dintre acestea, tehnici studiate si descoperite atat de experti cat si de barbati care se confrunta cu aceeasi situatie ca si dumneavoastra, cea a ejacularii precoce.
? Invatati sa va relaxati. Inspirati adanc pentru a elimina din tensiunea din timpul actului sexual. Puteti practica tehnici de relaxare si respiratie si atunci cand nu faceti sex, inainte de actul sexual, si bineinteles si in timpul acestuia.
? Schimbati pozitia. Aceasta presupune alegerea unor pozitii sexuale care sa produca mai putina stimulare si frictiune penisului, asfel evitand ejacularea precoce.
? Masturbarea. Masturbarea cu putin timp inainte de actul sexual va poate ajuta de asemenea sa rezistati mai mult – bineinteles, e vorba de al doilea orgasm. Aceasta este probabil cea mai folosita tehnica in tratarea ejacularii precoce.
? Folosirea prezervativului. Unii barbati considera ca prezervativul reduce senzatiile din timpul actului sexual, intarziand ejacularea. Exista totusi prezervative special concepute care amortesc usor si desensibilizeaza penisul.
? Populara metoda start-stop. Aceasta tehnica este adesea folosita in terapia sexuala care inplica constientizarea propriilor senzatii sexuale. Consta in autostimularea pana in momentul in care simtiti ca sunteti aproape de orgasm si incetarea stimularii pentru ca senzatia sa mai scada in intensitate. Aceasta se repeta pana cand simtiti ca puteti controla momentul atingerii orgasmului.
? Tehnica strangerii este o alta metoda populara care presupune si implicarea partenerei. Consta in aplicarea presiunii, strangerea zonei din apropierea capului penisului.
? Rezolvarea problemelor din cadrul relatiei inainte de actul sexual. Daca acestea sunt cauza tensiunuii si stresului, le puteti cu usurinta depasi eliberandu-va gandurile de ele si pregatindu-va psihic pentru placere.
Retineti faptul ca aceste tehnici nu merg ca prin magie. Toate necesita practica si bineinteles rabdare. Daca veti ajunge sa va controlati raspunsurile si senzatiile sexuale, cu siguranta veti avea success in prevenirea ejacularii precoce.