Secretul inlaturarii ejacularii precoce

Inlaturarea ejacularii precoce este o grija a cel putin o treime a populatiei masculine la nivel global. Cei care descriu ejacularea precoce ca o suferinta cronica nici macar nu-si pot imagina ce inseamna sa nu ejaculeze imediat dupa penetrare. Este cu atat mai greu pentru acestia sa inteleaga cum este posibil ca un barbat sa reziste mai mult de un minut sau doua intr-un act sexual.
De partea cealalta a baricadei se afla barbatii care nici macar nu-si imagineaza cum este sa ejaculeze sub 5 minute de la inceperea actului sexual. Unii dintre acestia au suferit de ejaculare precoce si s-au vindecat, sau pur si simplu nu au si nu au avut niciodata astfel de probleme. Data fiind abilitatea lor sexuala de a rezista mai mult decat media, ei au decis sa impartaseasca unele din secretele lor.
1. Retragerea. Aceasta metoda presupune retragerea penisului in momentul in care simtiti ca se apropie orgasmul. Dupa retragere este de preferat sa se continue mangaierile si sarutarile pasionale pentru a se mentine excitarea si interesul partenerei. Aceasta metoda functioneaza deoarece atunci cand veti continua penetrarea va veti afla departe de orgasm si veti putea relua actul sexual din plin. Facand acest lucru de cateva ori intr-un act sexual veti putea sa o satisfaceti pe partenera dvs mai usor, si de asemena veti putea sa va controlati momentul ejacularii, ducand astfel la sfarsitul ejacularii precoce.
2. Tehnici de penetrare. Cea mai mare greseala pe care o puteti face pentru a evita ejacularea precoce este sa incepeti si sa continuati actul sexual cu niste penetrari superficiale si rapide. Acest tip de penetrare are trei dezavantaje. In primul rand, atunci cand penetrarea este superficiala, glandul penisului este stimulat foarte mult. In al doilea rand, atunci cand penetrarea este superficiala tindeti sa va miscati mai repede, sa grabiti ritmul penetrarii, ritm ce duce in final la o ejaculare precoce. In al treilea rand, o penetrare superficiala nu produce o foarte mare placere partenerei dvs. Astfel este de preferat ca penetrarea sa fie cat mai adanca si cat mai lenta la inceput, ca pe parcurs sa fie intensificat ritmul, pastrandu-se profunzimea, pentru ca partenera si inclusiv dvs sa obtineti orgasmul dorit.

Urmand astfel aceste sfaturi puteti ajunge usor sa numiti ejacularea precoce un vis urat din trecut, o amintire neplacuta care nu va mai afecteaza si puteti trece de partea celor care nu-si imagineaza un act sexual care sa dureze mai putin de 5 minute.